Hei!

Velkommen til min håndarbeidsblogg. Her finner du eksempler på barneklær jeg strikker og syr på bestilling 🙂

Jeg har delt inn de forskjellige produktene i kategorier som du ser til høyre under bildet her på siden, eller via hovedmenyen øverst. Her finner du eksempler på strikking og ulik søm. Farger, garnkvaliteter og stoff velger du etter eget ønske. Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke tar imot bestillinger på kofter eller gensere i voksen størrelse.

Det jeg har ferdig som er til salgs finner du under fanen «Til salgs». Her er det informasjon om plagget, og pris.

Send meg en epost om du har spørsmål eller en bestilling 🙂 elisvarva@gmail.com

16 kommentarer om “Hei!

    • Så hyggelig, Ingebjørg! Jeg strikker mer enn familien trenger så da er det greit å legge ut litt for salg. Jeg får såpass mange forespørsler at jeg har hatt minst en bestilling på pinnene hele tida siden jeg oppretta denne sida. Det er så spennende å få kontakt med folk fra ulike deler av landet som har behov for barneklær for det meste.

      Liker

  1. Så mye fint du lager Eli. Jeg strikker jo mye selv og får mange fine tips gjennom dine arbeider. Flink til å sy er du også. Imponert. Vil gjerne følge håndarbeidsloggen din om du tillater det.

    Liker

  2. Min svigerdatter fant en genser på bloggen din som hun lurte på om jeg ville strikke til vår lille solstråle på to år. Genseren har en fin rosafarge og det ser ut som den er strikket i halvpartent eller noe. Det var særlig halsen hun syntes var fin – den er brettet utover og så er det knapper i splitten.
    Finner ikke bildet, jeg.
    Kan jeg få vite hvor du har funnet mønsteret og hvilket garn du har brukt.?
    Hilsen Randi

    Liker

    • Hei! Den genseren har jeg solgt og det er grunnen til at bildet er fjernet fra bloggen. Hvis du ser på min Instagram konto @elisvarva finner du et bilde av den der. Den er strikket i Drops alpaca og Drops alpacka silk en tråd av hver. Jeg har strikket etter eget hode og det er ikke oppskrift på den dessverre. Det stemmer at jeg har strikket i halvpatent. Lykke til!

      Liker

      • Takk for info. Nydelig genser! Da får jeg prøve etterligne genseren din. Var spesielt halsen hun likte veldig godt. Er det så enkelt som å strikke den fram og tilbake og i den lengden som passer?

        Liker

    • Hei Jeanette
      Først må jeg beklage at jeg ikke har sett spørsmålet ditt før nå. Jeg har ikke lager av strikkeprodukter, jeg strikker på bestilling. Dessverre har jeg ikke mulighet til å levere noe før jul. mvh Eli

      Liker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..