Referanser

Denne form for kjøp og salg er basert på tillit mellom selger og kjøper. Jeg setter stor pris på de tilbakemeldinger jeg får fra dere som bestiller hos meg.

Betaling skjer først når plagget er ferdig, dvs at jeg legger ut for garn og knapper etc. Jeg oppdaterer deg som bestiller med bilder på plagget etterhvert som det vokser på pinnene. Vi blir enig om betalingsmåte, enten overføring i bank, betaling via Paypal eller VIPPS. Jeg sender når jeg ser pengene er på veg inn på konto.

Måten plagget skal sendes på bestemmer og betaler kjøper. Du kan velge mellom brevpost eller pakke med sporing.

Jeg setter stor pris på tilbakemelding fra dere som kjøper mine produkter. Det er hyggelig hvis du forteller venner om bloggen min hvis du er fornøyd med det du har kjøpt. Er det noe du er misfornøyd med, ber jeg om at du kontakter meg direkte.

Referanser fra kunder:

«Mange takk skal du ha for handelen og for så flott vare. Vi er veldig fornøyd med kjøpet, dette er flott håndverk. Mvh Faiza» 21.01.2016

«Da er strikkesettet i hus og det ser supert ut! Tusen takk for hjelpen:-) Marielle» 09.02.2016

«Hei Eli, Beklager at du ikke har hørt fra meg. Jeg fikk jo pakka for mange dager siden, og tenkte da at jeg skulle ta et bilde med strikken i bruk og sende deg, men det har selvfølgelig kokt bort. Men uansett; pakka kom og vi er kjempefornøyd! Vi har allerede brukt både shorts og bukse 🙂 Tusen takk!» Silje 03.10.2016